TRANSZPERSZONÁLIS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGSOROZAT
I. rész
Ismerkedés személyiségünk részeivel, a belső fejlődés ösvényével

A TPW tréningsorozat első része megismertet minket belső világunk tudatos és tudattalan részeivel. Bemutatja a Transzperszonális Pszichológia alapvető fogalmait. A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk. Megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba. A TPW1 a Beáta Bishop által kidolgozott kilencrészes önismereti sorozat első tagja.

A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók:

A tréning 2018 február 23-24-25-én , három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot  Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.