Előzetes bejelentkezés hétfőn, szerdán és pénteken 10-14 óra között: 06-1- 2171360
e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Pszichológusaink és tanácsadóink mindegyike sokféle képzési formában vett részt. Az a közös bennük, hogy – mind a saját belső munkájukban mind a segítő kapcsolat során – törekszenek a lélek mind teljesebb kibontakozásának segítésére, a személyiség integrálására, mind személyes mind transzperszonális szinten.

Dr. Kovács Zsuzsa: Klinikai szakpszichológus, terapeuta. Transzperszonális személyiségfejlesztő tréningeket (TPW) vezetett sokáig, valamint Simonton tréningeket tartott. Pszichoonkológiai kutatásokat végez, és a kutatási projektek keretében vezet csoportokat daganatos betegeknek.

Sebestyén Árpád: Pszichológus, szakirányú pszichoterapeuta, a tudományos ismeretek és tapasztalatok mellett az érdeklődő ember szellemiségét helyezi előtérbe gyógyító, fejlesztő, lelki építő munkájában. Integratív Gestalt -transzperszonális és  hipnoterapeuta.

Farkas Júlia:Transzperszonális pszichológus, TPW csoportvezető, Simonton tréner. Gyógyult Lyme beteg. Családfelállító terapeutaként keddenként tart este 5 és 8 között családfelállító csoportot

Dr. Matuszka Balázs:

Barcs Krisztina: Több mint 10 éve foglalkozik serdülő- és felnőtt tanácsadással. Emberközpontú szemlélet, az egyenrangúságot előtérbe helyező segítségnyújtás, támogató figyelem és rugalmasság jellemzi.  Ha többet szeretnél róla tudni, szeretettel vár a honlapján: barcskriszta.hu