Vezetők: Bors Mária, Füredi Ágnes, Márkus Péter és Majoros István,
a skóciai Findhorn Alapítvány által kiképzett hivatásos játékvezetők
Időpont: Igény szerint hétköznap délután, vagy szombat 09.00-18.00, vasárnap 09.00-18.00)

Létszám: minimum 4 fő – akár baráti társaságoknak is
Jelentkezés hétfőtől csütörtökig: 06-1- 2171360
e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

A Transzformáció Társasjáték pszichológiai-spirituális-önismereti társasjáték, amely az elmúlt húsz évben az egész világban népszerűvé vált. Egyedülálló kommunikációs eszköz, amely önmagunk fejlesztéséhez járul hozzá.

A Transzformáció Játék nevű önismereti társasjáték a skóciai Findhorn Alapítvány spirituális közösségében született meg. A Transzformáció Játék a belső átalakulásról szól; lehetőséget biztosít arra, hogy egy eddig megoldatlan problémára megfogalmazott személyes játékcél elérésén keresztül játékos formában megértsük, és méltósággal átalakíthassuk azt a módot, ahogyan életünket éljük.
A Játékban nagyon szemléletesen képeződik le működésünk. Tükröt tart személyiségünk és életünk elé, világos visszajelzéseket, pontos felismeréseket és rálátást ad arra, hogy milyen módon szerzünk tapasztalatokat, s hogyan reagálunk azokra. Utat mutat ahhoz, hogy hogyan tudatosítsuk tudattalan mintáinkat, folyamatainkat, reakcióinkat, hogyan szabaduljunk meg azoktól, amelyek gátolnak, s ismerjünk fel eddig rejtett képességeket, amelyeket új erőforrásként hasznosíthatunk célunk, céljaink elérése érdekében.

MI TÖRTÉNIK A JÁTÉK SORÁN?

A játék kezdetén minden játékos megfogalmazza saját személyes játékcélját, fókusz-kérdését, s végig erre figyelve néz a játék önismereti tükrébe. Az a probléma vagy kérdés, amelyet játékcélként választunk, érzelmileg is megérint bennünket, s ez még érdekesebbé teszi a részvételt.

MILYEN KÉRDÉSEKRE KERESHETJÜK A VÁLASZT?

Bármilyen aktuális személyes problémára vonatkozó kérdés feltehető, amelyet a játékos jelen élethelyzetében nem tud megválaszolni, amelyre kiutat, megoldást keres. Rákérdezhetünk bármilyen párkapcsolati, családi, munkahelyi, kommunikációs vagy életvezetési gondunkra, pl. „az a szándékom, hogy több időt töltsek a párommal”, „szeretnék kibékülni az unokatestvéremmel”, „hogyan lehetnék türelmesebb a kollégáimmal”, „hogyan szabaduljak meg indokolatlan féltékenységemtől” stb., de vonatkozhat a kérdés életcélunkra, feladatunkra, szemléletünkre, belső, szellemi utunkra is: „szeretnék teljesebb életet élni”, „szükséges-e, hogy pályát módosítsak”, „mit kell tennem ahhoz, hogy még harmonikusabb életet élhessek” stb. A feltétel csak annyi, hogy a probléma megoldása pozitív szándék formájában fejeződjön ki.