TRANSZPERSZONÁLIS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGSOROZAT

V. rész

A Belső Gyermek

Mindnyájunk tudattalanjában él egy Belső Gyermek. Legtöbbünkben sebet hordoz, amit pici korunkban szenvedtünk el. Ez a láthatatlan sebesült kisgyerek időnként kitör a legracionálisabb felnőttből is, és éretlen, viharos módján súlyos károkat okoz, főleg intim személyes kapcsolatok terén. Ez a tréning a Belső Gyermek gyógyítására tanít meg úgy, hogy szenvedő, veszélyes kísérő helyett kreatív, spontán, derűs játszótársként szerepeljen életünkben.

 

A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

 

A Belső Gyermek hétvége a Beáta Bishop által megalkotott TPW-sorozat 5. tagja, ám a jelentkezéshez a korábbi hétvégék elvégzése NEM szükséges!

 

Gyakorlati tudnivalók

A tréning 2016. november 11-13-án, péntek 17.30-tól 21.30-ig,, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig tart. A csoportot Mondok Árpád facilitátor és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

A részvételi díj: 26.000 Ft.

A tréning helyszíne: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.

Jelentkezni telefonon, és ezzel egy időben 8000 Ft előleg  postai csekken – vagy átutalással – történő befizetésével lehet.

Egészségforrás Alapítvány

1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.

Telefon: 217-1360

Honlap: www.egeszsegforras.hu

E-mail: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com