TPW 8.rész: Tánc az Árnyékkal, 2017 május 5- 7.

A korábbi hétvégék során elkezdtünk megismerkedni önmagunkkal, sokrétű teljes lényünkkel, A TP munka lényeges része a lefelé vezető út, a mélység, a tudattalan kifürkészése és találkozás az Árnyékkal. Árnyékot vet minden, ami fényes – mondta Jung. Az ő munkájának köszönhetjük, hogy a mindnyájunkban lakozó Árnyék kincseit és energiáját ki tudjuk hozni a tudat fényébe, az Árnyékba szorult régi sebeinket meg tudjuk gyógyítani. Bátorság, bizalom és humorérzék kell ahhoz, hogy szembenézzünk mindazon fájdalmas, szégyenteli vagy tabunak számító vetületünkkel, amelyet eddig sikerült önmagunk elől is eltitkolni, de megéri az erőfeszítést. A tréning során megtanulhatunk tagadás és idegenkedés helyett táncolni az Árnyékkal, és barátságot kötni vele.

A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek lehetünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. Az együtt töltött hétvégéken rövid elméleti blokkok és saját élményű imaginációs és egyéb gyakorlatok váltakoznak. A TPW-sorozat megalkotója Beata Bishop. A TPW8- ra azok jelentkezését várjuk, akik legalább két TPW hétvégén már részt vettek!!!

Gyakorlati tudnivalók

A tréning 2017. május 5-7. három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig,, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

A részvételi díj: 29.000 Ft.

A tréning helyszíne: Egészségforrás Alapítvány,1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.

Jelentkezni telefonon, e-mailben és ezzel egy időben 8000,- Ft átutalással történő befizetésével lehet.

Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/ 1.

Ügyelet: hétfő– szerda- péntek 10-14 óráig

Telefon: 06-1-217-1360

Cím:1092 Budapest, Ráday u. 37.III/1.

Számlaszám: OTP 11736020-29900679-00000000

Honlap: www.egeszsegforrasalapitvany.hu