Beata Bishop
Gyógyult Gerson beteg. Transzperszonális pszichoterapeuta. Londonban praktizál.
Az Egészségforrás Alapítvány kuratóriumának tiszteletbeli elnöke. Az Alapítvány indulása óta segíti munkánkat. Mind könyvírással, mind szakmai tanácsadói tevékenységgel hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon megismerjük a Gerson terápiát és a transzperszonális pszichológiát. Évente kétszer hazalátogat Angliából, előadásokat tart daganatos betegeknek és szakembereknek, tréningeket tart a transzperszonális pszichológia témakörében. Könyveivel és teljes életével példát és hitet ad mindannyiunknak, hogy az életünknek értelme van, és még ha nehéz is egy-egy életszakasz, a derű és az élni akarás legyőzheti a daganatos betegséget is.

Dr. Nagy Melánia
Gerson terapeuta, az alapítvány kuratóriumának tagja. Gyógyult Gerson beteg. A Gerson Intézet által Európában elsőként beiktatott és ezidáig egyetlen Gerson terapeuta.
Végzettsége: állatorvos, humán orvosi elbíráló, életmódtanácsadó, természetgyógyász.
Jelenleg főállásban a Gerson Egészségközpont vezetője.

Kovács Zsuzsa
Klinikai szakpszichológus, terapeuta, az Egészségforrás Alapítvány kuratóriumának tagja. Transzperszonális személyiségfejlesztő tréningeket (TPW) vezetett sokáig, valamint Simonton tréningeket tartott. Pszichoonkológiai kutatásokat végez, és a kutatási projektek keretében vezet csoportokat daganatos betegeknek.

Sebestyén Árpád
Pszichológus, szakirányú pszichoterapeuta, a tudományos
ismeretek és tapasztalatok mellett az érdeklődő ember szellemiségét helyezi előtérbe gyógyító, fejlesztő, lelki építő munkájában.
Integratív Gestalt -transzperszonális és  hipnoterapeuta.
Önkéntes munka keretében katasztrófa védelemmel, és szervezetpszichológiával foglalkozik.
Egyéni terápiás órákra lehet jelentkezni nála az EFA elérhetőségein ügyeleti időben.

Farkas Júlia
Transzperszonális pszichológus, TPW csoportvezető, Simonton tréner. Gyógyult Lyme beteg.
Családfelállító terapeutaként keddenként tart este 5 és 8 között családfelállító csoportot, amelynek témája lehet párkapcsolati nehézség, szülőkkel konfliktus, betegségek. Ajánljuk a transzperszonális szemléletű családfelállítást a TPW-k közti időszakban, az önismereti út folytatásaként.

Barcs Krisztina
Több mint 10 éve foglalkozik serdülő- és felnőtt tanácsadással. Emberközpontú szemlélet, az egyenrangúságot előtérbe helyező segítségnyújtás, támogató figyelem és rugalmasság jellemzi.  Ha többet szeretnél róla tudni, szeretettel vár a honlapján: barcskriszta.hu

Dr. Bartha Kálmán
Biológus, vakcinológus. 5 évig tagja volt az Európai Unió 12 tagú vakcina szakértői csoportjának. 17 éves kora óta jógázik, 1999-ben kezdett el jógát oktatni az Egészségforrás Alapítványban. A dinamikus integrál jógát Böde Istvántól, a spirituális, szellemi jógát, Dr Pressing Lajos buddhista szerzetestől tanulta. Mesterei között tartja számon Dr Timcsák Gézát, Swami Niranjanada Sarasvatit, Sri Deep Narajan Mahaprabhujit, Jálics Ferencet és Pál Ferencet. A Transzperszonális workshop sorozat tréningjeit elvégezte.

TPW csoportvezetőink:

Beata Bishop
1973-ban részt vett a londoni Centre for Transpersonal Psychology megalapításában, és aktív szerepet játszott a Transzperszonális Workshop (TPW) sorozat felépítésében. Beátát 1989-ben Ian Gordon-Brown, a Londoni Transzperszonális Pszichológiai Központ vezetője kérte arra, hogy személyes közreműködésével segítse a TPW-k magyarországi meghonosítását. Beata átdolgozta a TPW 1-4 sorozat anyagát a magyar viszonyoknak megfelelően. Ezen kívül az évek során további öt TPW anyagot dolgozott ki – többek között olyan témákban, mint például a pszichoszomatika, a Belső Gyermek gyógyítása, a „tánc az árnyékkal”.
Hazai TPW vezetőinket Beata képezte ki.

Tamás Dorka

A Kheiron Központ munkatársa, transzperszonális szemléletű mentálhigiénés segítő, kommunikációs szakember. Évek óta szervezi és vezeti a TPW 1-4 kurzusokat.

Mondok Árpád

Gestalt-terapeutaként az Anahata Központba (www.anahata.hu) dolgozik. Van, hogy a sötétben a Transztánc elszigeteltségében vagy a víz közelségében a Watsuban összeolvadva. Egyéni és csoport terápiát tart, mint a TPW(TranszperszonalisWorkshop 1-4). A Norvég Gestalt intézet akkreditált magyarországi Gestalt-terapeuta képzésén végezett, a Magyar Gestalt Egyesület tagja. Önkéntes munkája részeként éveken át volt a Magyar Transzperszonális Egyesület elnöke. Jelenleg a Perinatus Alapítvány felügyelő bizottságának tagjaként segíti a születési minták és az ebből eredő tapasztalások széleskörű elterjesztését.