Mozgásterápia
Mozgás-terapeuta: Weszely Katalin, gyógyult Gerson beteg.
Amennyiben programunkra szeretne jelentkezni,
elérhet minket 10 és 16 óra között hétfőtől csütörtökig a 06-1- 2171360 számon,
és e-mailben: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com
IX., Ráday u. 37. III/1.

Az egészségi egyensúlyt visszaállító keleti mozgássor
A betegségeket úgy is felfoghatjuk,mint az egyensúlyából kibillent egészségünk állapotát. Ha ezt az egyensúlyt valahogyan vissza sikerül állítani, akkor az egészségünk, erőnlétünk áll tulajdonképpen helyre. Erre szolgálnak a légzőgyakorlatok, jóga, tajcsi, csikung gyakorlatrendszerei.
Most egy 8 mozgásból álló gyakorlatrendszert mutatunk be, ami rákos, és más komolyabb krónikus betegségből segíti felépülni a szervezetet. A gyakorlat naponta egy fél órát vesz igénybe, és rendszeres gyakorlással nő az energiaszint, nő a stressztűrőképesség, fokozódik a hormonrendszer működése, ami az öregedést gátolja, javul a keringés, egy erőteljes méregtelenedés indul be. A gyakorlatok egyszerűek, könnyen elsajátíthatóak, és rendkívül hatékonyak. Segítségükkel a szervezet könnyebben túl lesz a betegségek okozta testi-lelki megrázkódtatásokon, kiutat biztosít a sokszor kilátástalannak tűnő helyzetekből is, de testi lelki erőt biztosít azokhoz a változtatásokhoz, amit ilyen esetekben kell meghoznunk gyógyulásunk érdekében
A terápia programja, 3×1,5 óra, három egymást követő héten.