Belső erőforrásainkkal a rák ellen
A könyv elolvasása nagyon sokféle emberi reakciót válthat ki. Vannak, akik számára reménysugár, a gyógyulás új útja tárul fel. Van, akinek személyes érzéseivel vagy eddig megszerzett tudásával nem egyeztethető össze a pszichológiának ez az alkalmazási területe. Vannak, akik számára a csodák birodalma tárul fel, és már a vágyott célt szinte megvalósulni látják. Bárhogyan is, aki vette magának a fáradtságot, és energiát fektetett a könyv elolvasásába és megértésébe, nem marad közömbös a téma iránt.

A daganatos betegségekhez fűződő hiedelmek – a félelem a halálosnak vélt betegségtől – szinte megbéníthatnak valakit, különösen a betegség felismerésének első, érzékeny szakaszában. A holisztikus szemlélet segít abban is, hogy ne azonosítsa magát a beteg a betegséggel, és főként ne az előítéletekkel. A szemlélet változásának kulcsa az, hogy felismeri a személy saját felelősségét a betegségben, hogy ő maga az, aki egyik vagy másik gyógymódot választja, és együttműködik a kezelő személyzettel saját gyógyulásának érdekében. Ezzel erősödik érett viselkedésének súlya gondolkodásában is, és ez már az első lépés lehet életmódjának megváltoztatásában.

Ára: 2900,- Ft.

A könyv megvásárolható vagy megrendelhető az Egészségforrás Alapítványnál:
1092 Bp., Ráday u. 37. III/1.
Tel.: (1) 217-1360
Ügyeleti időnk: hétfő,péntek :10-14 óra, szerda:10-17 óra