E könyv kivételesen nemcsak a beteghez szól, hanem családtagjaihoz is.

Stephanie Matthews Simonton a rák pszichés okainak és holisztikus kezelésének világszerte elismert szakértője olyan szemlélettel ismertet meg, melynek segítségével gyógyító légkör alakítható ki a súlyos betegség számtalan terhével küzdő családban. „Hogyan segíthetem a beteget úgy, hogy a testi-lelki támogatás a lehető legtöbbet nyújtsa számára?” „ Hogyan tudom én magam – erőim felemésztése nélkül – elviselni azt az állandó feszültséget, amelyet a betegséggel való együttélés okoz?” Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel küszködik az a férj, feleség, testvér, unoka, mindenki, aki szenvedni látja azt, akit szeret.

Stephanie Matthews módszere a családtagok mellett a betegnek is kapaszkodó a betegség okozta válságban. Rávezeti, hogyan oszthatja meg és hogyan enyhítheti a fájdalom és a félelem gyötrelmeit, hogyan mozgósíthatja képzelete segítségével immunrendszerét, hogyan segítheti elő aktív közreműködésével saját gyógyulását.

Ára: 1000,- Ft.

A könyv megvásárolható vagy megrendelhető az Egészségforrás Alapítványnál:
1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1.
Tel.: (1) 217-1360
Ügyeleti időnk: hétfő: 10-14 óra, szerda:10-17 óra, pénteken 10-14 óra.