Gerson előadás július 14- én

Az előadás alatt fontos információk hangzanak el úgy a terápia gyakorlati részéről, mint az elméleti részéről egyaránt. Olyan kérdésekre ad választ a terapeuta melyek akkor merülnek fel, amikor valaki belevág a terápiába és amelyek a Gerson terápia című könyvben nem fellelhetőek.

Nagyon fontos, hogy az első látásra csodaszernek tűnő terápia valójában egy nagyon nehéz, kemény elszántságot és kitartást, emberi és anyagi ráfordítást követelő csodálatos módszer.
Ezt a rendszert alapjaiban kell megismerni, érteni kell az élettani hatás mechanizmusokat és pontosan kell tudni a mindennapi gyakorlat helyes megvalósítását, illetve érdemes meghallgatni és megfogadni a több évtizedes tapasztalat eredményeként megszületett javaslatokat és jó tanácsokat a zöldségek, kiegészítőszerek, konyhai felszerelések és egyéb szükséges eszközök beszerzése, illetve kereskedelmi kapcsolatok terén is.
A résztvevők minden fontos információt megkapnak, melynek birtokában képesek lesznek egy reális elvárásokon alapuló, helyes döntést meghozni a terápia elindítását illetően, hiszen nem a csodavárás, hanem a tudás birtokában lesznek alkalmasak rálátni saját egészségi állapotukra, állapotuk javítási- vagy éppen gyógyulási esélyeire,  illetve saját családi, szociális hálójukra, lehetőségeikre.
A megszerzett ismeretek alapján hozott döntés erőteljesebb, kitartóbb elszántságot biztosít majd, illetve megteremti a terapeutával történő korrekt kommunikáció alapjait, az együtt gondolkodás, valamint az egyén számára legmegfelelőbb irány közös kijelölésének lehetőségét.

Az előadás után a Gerson terapeuta egy személyes tanácsadás keretében, azon személyek számára, akik meghozták döntésüket, és szeretnék mielőbb elkezdeni a Gerson terápiát vagy életmódot, kinek-kinek egyéni állapota és lehetősége szerint, személyre szabott órarendet készít, amellyel a terápiát  felügyelete mellett elkezdheti.

Fentiek értelmében szeretnénk jelezni, hogy egyéni konzultációt csak az előadáson már részt vettek számára áll módunkban biztosítani.

Részvételi díj: 25.000,-Ft/fő,  hozzátartozónak és kísérőnek, második személyként 50% kedvezmény jár.

Az előadás reggel 9-kor kezdődik és délután 4-5 óráig tart.
Előzetes jelentkezést mindenképp szükségeltetik, akár email-en, akár telefonon ügyeleti időben.

Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Bp., Ráday u 37.