2017 február 24. péntek 9 óra: GERSON előadás

Örömmel jelezzük, hogy 2017 február 24- én sikerül megtartani a terápia részletes megismertetéséhez szükséges előadásunkat, mely egyben a szűrője is a további egyéni konzultációknak és hosszú távú együttműködésnek.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az egyéni tanácsadásokon nincs elegendő idő és mód olyan alapvető elméleti és gyakorlati részletek megtárgyalására, melyek nélkülözhetetlenek a terápia élettani összefüggéseinek megértéséhez, valamint a mindennapi korrekt gyakorlati kivitelezéséhez. Éppen ezért kérjük, hogy lehetőség szerint ne csak az érintett személy, hanem annak hozzátartozója, jövőbeni segítője is jöjjön el, különben nem tud megfelelő támaszt nyújtani a terápiában.

Az előadás után igyekszünk sürgősen megszervezni az egyéni konzultációt dr. Nagy Melánia Gerson terapeutával, egy személyes tanácsadás keretében, azon személyek számára, akik meghozták döntésüket, és szeretnék mielőbb elkezdeni a Gerson terápiát vagy életmódot, kinek-kinek egyéni állapota és lehetősége szerint.
Fentiek értelmében szeretnénk jelezni, hogy egyéni konzultációt csak az előadáson már részt vettek számára áll módunkban biztosítani.

Az előadás reggel 9-kor kezdődik és délután 4-5 óráig tart.

Előzetes jelentkezést mindenképp szükségeltetik, akár email-en, akár telefonon ügyeleti időben.

Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Bp., Ráday u. 37, III. em. 1.; kaputelefon: 14-es nyomógomb.

Üdvözlettel:

Szigeti Éva, alapítványi munkatárs