Örömmel jelezzük, hogy november 22- én megtartjuk a terápia részletes megismertetéséhez szükséges előadásunkat, mely egyben a szűrője is a további egyéni konzultációknak és hosszútávú együttműködésnek.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az egyéni tanácsadásokon nincs elegendő idő és mód olyan alapvető elméleti és gyakorlati részletek megtárgyalására, melyek nélkülözhetetlenek a terápia élettani összefüggéseinek megértéséhez, valamint a mindennapi korrekt gyakorlati kivitelezéséhez. Éppen ezért kérjük, hogy lehetőség szerint ne csak az érintett személy, hanem annak hozzátartozója, jövőbeni segítője is jöjjön el, különben nem tud megfelelő támaszt nyújtani a terápiában.

Nagyon fontos, hogy az első látásra csodaszernek tűnő terápia valójában egy nagyon nehéz, kemény elszántságot és kitartást, emberi és anyagi ráfordítást követelő csodálatos módszer.

Ezt a rendszert alapjaiban kell megismerni, érteni kell az élettani hatásmechanizmusokat és pontosan kell tudni a mindennapi gyakorlat helyes megvalósítását, illetve érdemes meghallgatni és megfogadni a több évtizedes tapasztalat eredményeként megszületett javaslatokat és jó tanácsokat a zöldségek, kiegészítőszerek, konyhai felszerelések és egyéb szükséges eszközök beszerzése, illetve kereskedelmi kapcsolatok terén is.

A résztvevők minden fontos információt megkapnak, melynek birtokában képesek lesznek egy reális elvárásokon alapuló, helyes döntést meghozni a terápia elindítását illetően, hiszen nem a csodavárás, hanem a tudás birtokában lesznek alkalmasak rálátni saját egészségi állapotukra, állapotuk javítási- vagy éppen gyógyulási esélyeire,  illetve saját családi, szociális hálójukra, lehetőségeikre.
A megszerzett ismeretek alapján hozott döntés erőteljesebb, kitartóbb elszántságot biztosít majd, illetve megteremti a terapeutával történő korrekt kommunikáció alapjait, az együtt gondolkodás, valamint az egyén számára legmegfelelőbb irány közös kijelölésének lehetőségét.

Előzetes jelentkezést mindenképp szükségeltetik, akár email-en, akár telefonon ügyeleti időben.

Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Bp., Ráday u. 37, III. em. 1.; kaputelefon: 14-es nyomógomb.