Események betöltése

Kedves Barátunk!

Előadóink nyári szabadsága miatt, programjainkra szeptembertől várjuk Önt ismét.

Alapítványunk ettől függetlenül ügyeleti időben, azaz minden szerdán felkereshető személyesen vagy telefonon, szükség esetén segítő beszélgetés is kérhető, előzetes időpont egyeztetéssel.

 

Üdvözlettel,

Csiki Edit

 
 
  • Ez az esemény elmúlt.

Új ismeretek egészségről, betegségről

2018. április 13. péntek 17-19 óra: A daganatos betegek kiegészítő terápiás kezelése, az ortomolekuláris medicina szerepe a megelőzésben és a terápiában

 A páciensek gyakran teszik fel a kérdést: Mit tehetek a gyógyulásomért? Ez az előadás szeretné ráirányítani a figyelmet arra, hogy a daganatos beteg ellátása során a szigorúan vett onkológiai kezelések (műtét, kemo-, sugárterápia) mellett milyen nagy jelentősége van az egyre szélesebb körű komplementer (kiegészítő) terápiás lehetőségeknek. A rák ugyanis az egész szervezet betegsége, a daganat pusztán tünet. Helytelen csak a daganat elpusztítására koncentrálni, a beteg embert kell a maga teljességében kezelni. A kiegészítő terápiás kezelések és a természetes gyógymódok csökkentik az onkológiai kezelések mellékhatásait, erősítik a szervezet ellenálló képességét, javítják a páciensek életminőségét. A komplementer terápiák nagy részét számos rákklinikán eredményesen alkalmazzák. A résztvevők betekintést kapnak a Linus Pauling nevéhez kapcsolódó ortomolekuláris medicináról, amely olyan kezelési módot jelent, amikor a „megfelelő molekulákat /tápanyagokat/ megfelelő mennyiségben biztosítjuk a szervezet számára”.

Előadó: dr. Borodi Judit belgyógyász orvos, aki több mint 20 éve foglalkozik daganatos betegek kiegészítő terápiájával.

Részletek

Dátum:
április 13
Időpont:
17:00 - 19:00