Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

• Ez az esemény elmúlt.

Transzperszonális workshop 1

TRANSZPERSZONÁLIS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGSOROZAT

I. rész
Ismerkedés személyiségünk részeivel, a belső fejlődés ösvényével

A TPW tréningsorozat első része megismertet minket belső világunk tudatos és tudattalan részeivel. Bemutatja a Transzperszonális Pszichológia alapvető fogalmait. A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk. Megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba. A TPW1 a Beáta Bishop által kidolgozott kilencrészes önismereti sorozat első tagja.

A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók:

A tréning 2018 február 23-24-25-én , három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot  Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

Kezdés:
február 23 | 17:00