Kedves Barátunk!

Előadóink nyári szabadsága miatt, programjainkra szeptembertől várjuk Önt ismét.

Alapítványunk ettől függetlenül ügyeleti időben, azaz minden szerdán felkereshető személyesen vagy telefonon, szükség esetén segítő beszélgetés is kérhető előzetes időpont egyeztetéssel.

Üdvözlettel,

Csiki Edit

• Ez az esemény elmúlt.

TPW1, december 15-17.

TRANSZPERSZONÁLIS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGSOROZAT
I. rész

Ismerkedés személyiségünk részeivel, a belső fejlődés ösvényével

A TPW tréningsorozat első része megismertet minket belső világunk tudatos és tudattalan részeivel. Bemutatja a Transzperszonális Pszichológia alapvető fogalmait. A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk. Megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba. A TPW1 a Beáta Bishop által kidolgozott kilencrészes önismereti sorozat első tagja.

A hétvége intenzív önismereti eseményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A TPW-sorozat kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning tehát igény szerint folytatható, ám ez nem elvárás. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók:

A tréning 2017 december 15 ,16,17, három napon keresztül tart, péntek 17.30-tól 21.30-ig, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig.
A csoportot  Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

A részvételi díj: 29.000,- Ft.
A tréning helyszíne: Egészségforrás Alapítvány
1092 Budapest
Ráday u. 37  III/1

Jelentkezni telefonon, e-mailben és ezzel egy időben 8000,- Ft átutalással történő befizetésével lehet.
Telefon: 06-1-217-1360, csak szerdánként 09-17 óra között.
email: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Adószámunk: 19007232-1-43