Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

• Ez az esemény elmúlt.

A test és mozgás kapcsolata az érzelmekkel

Manapság alig foglalkozunk az érzelmeinkkel és a testünkkel, emiatt aztán messze elkerülhetünk valódi önmagunktól. Visszaút a mozgáson keresztül vezethet. Hogyan? Megfigyeljük és tanuljuk testünk üzeneteit, nyelvezetét. Milyen a testünk, amikor pl. szomorúak, dühösek, feszültek, vagy amikor nyugodtak, boldogok vagyunk. Egyszerű összefüggéseket fedezünk fel és élünk át, akár személyre szabottan. Weszely Katalin mozgásterapeuta olyan keleti mozgás-, és meditációs technikákat ötvöz ezen a délutánon, hogy tudatosítani segítsen a kapcsolatot testi, érzelmi és gondolkodási sémáink között. Minden érdeklődőt szeretettel és meleg teával várunk!

Az előadás időtartama: péntek 17:00 – 18.30 óra

Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1.

Kaputelefon: 14

Részvételi díj: 1.000.- Ft