Események betöltése

Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

 
 

 Örömmel értesítünk minden kedves Érdeklődőt, hogy idén tavasszal is vendégünk lesz alapítványunk tiszteletbeli elnöke, Beata Bishop, az „Ideje a gyógyításnak” és a „Gerson terápia” című könyvek szerzője.

Az Ő vezetésével Gerson klubot tartunk kötetlen beszélgetés formájában, ahol  ismerkedni és kérdezni lehet, ahol minden fontos  információ beszerezhető a Gerson terápiával kapcsolatosan.

Jelen lesz még: dr. Borbényi Erika onkológus főorvos és Kovács Dóra támaszadó munkatárs.

Régi és új Gersonosok megjelenésére is feltétlen számítunk.


Időpont:  2017 április 7,  péntek  10-12 óráig.

A részvétel mint eddig minden évben ingyenes.

Helyszín:  Egészségforrás Alapítvány (EFA) – 1092 Budapest, Ráday u. 37. III. em. 1.
Részvételi szándékát kérnénk jelezze az alapítvány munkatársainak.

Részletek

Dátum:
2017-04-07
Időpont:
10:00 - 12:00
Esemény Category: