Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

• Ez az event elmúlt.

9 óra: GERSON ELŐADÁS

Örömmel jelezzük, hogy 2017 február 24– én sikerül megtartani a Gerson terápia részletes megismertetéséhez szükséges előadásunkat, mely egyben a szűrője is a további egyéni konzultációknak és hosszú távú együttműködésnek.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az egyéni tanácsadásokon nincs elegendő idő és mód olyan alapvető elméleti és gyakorlati részletek megtárgyalására, melyek nélkülözhetetlenek a terápia élettani összefüggéseinek megértéséhez, valamint a mindennapi korrekt gyakorlati kivitelezéséhez. Éppen ezért kérjük, hogy lehetőség szerint ne csak az érintett személy, hanem annak hozzátartozója, jövőbeni segítője is jöjjön el, különben nem tud megfelelő támaszt nyújtani a terápiában.

Az előadás után igyekszünk sürgősen megszervezni az egyéni konzultációt dr. Nagy Melánia Gerson terapeutával, egy személyes tanácsadás keretében, azon személyek számára, akik meghozták döntésüket, és szeretnék mielőbb elkezdeni a Gerson terápiát vagy életmódot, kinek-kinek egyéni állapota és lehetősége szerint.

Fentiek értelmében szeretnénk jelezni, hogy egyéni konzultációt csak az előadáson már részt vettek számára áll módunkban biztosítani.

Az előadás reggel 9-kor kezdődik és délután 4-5 óráig tart.

Előzetes jelentkezést mindenképp szükségeltetik, akár email-en, akár telefonon ügyeleti időben.

Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Bp., Ráday u. 37, III. em. 1.; kaputelefon: 14-es nyomógomb.

Email: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

Telefon: 06-1-217-1360