Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

• Ez az event elmúlt.

Előadás a Gerson terápiáról

Dr. Nagy Melánia Gerson terapeuta, Gerson előadást tart az Egészségforrás Alapítvány székhelyén.

Időpontja: 2018 február 16 péntek. Időtartama: 9:00 – 16:00.

16:00-17:00 óra között pedig e témában feltehetik kérdéseiket illetve útbaigazítások hallhatóak.

Dátum:
február 16