Kedves Barátunk!

Előadóink nyári szabadsága miatt, programjainkra szeptembertől várjuk Önt ismét.

Alapítványunk ettől függetlenül ügyeleti időben, azaz minden szerdán felkereshető személyesen vagy telefonon, szükség esetén segítő beszélgetés is kérhető, előzetes időpont egyeztetéssel.

Üdvözlettel,

Csiki Edit

• Ez az esemény elmúlt.

Csakremeditáció tibeti hangtálakkal

Egy óra stresszoldás az egészségért!

Hangokat nemcsak a fülünkkel, hanem a sejtjeinkkel is képesek vagyunk érzékelni. Szervezetünk mintegy háromnegyede ugyanis víz, emiatt kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A hangtálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések hatására megnyugszunk, fölfrissülünk, többszöri kezelés után pedig erősödik immunrendszerünk, miközben a résztvevő különleges „hangfürdő” élményben részesül. A tavalyi sikerre való tekintettel havonta tartunk hangtálas meditációt. Foglalkozásvezető: dr. Máté Matild biológus, Pránanadi mester. Minden érdeklődőt szeretettel és meleg teával várunk!

Az előadás időtartama: péntek 17:00 – 18.30 óra
Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1. Kaputelefon: 14
Részvételi díj: 1.000.- Ft

A korlátozott számú helyek miatt kérjük, előre jelezze részvételi szándékát az Egészségforrás Alapítványban!

Telefonon szerdánként 10-17 óra között a 0612171360 -as számon vagy email-ben azegeszsegforras.alapitvany@gmail.com címen.

Dátum:
május 11