Események betöltése

Kedves Barátunk!

Február 4-én tartottuk a Rákellenes Világnapot. Mi ezen és az év többi napján is segítő szándékkal fogadjuk programjainkon azokat a rákbetegeket és hozzátartozóikat, akiket érdekel, mit tehetnek magukért, hogyan válhatnak aktív részesévé saját gyógyulásuknak. Alapítványunk szakemberek közreműködésével az egészségjavító életmód kialakításában nyújthat támogatást.

Tapasztalati tény, hogy a rákbetegségből egyre többen meggyógyulnak. Való igaz az is, hogy sikerül korábban fölfedezni a bajt. És tény az is, hogy egyre többet tudhatunk már arról is mi az, ami megbetegíthet és arról is, mi minden segítheti a gyógyulást. Mindez azonban csak akkor hozhat változást a rákbeteg ember életében, ha ő maga aktívan kíván változtatni helyzetén, ha hiszi, hogy érdemes.

Statisztikák szerint a rák a civilizált országok vezető betegségfajtája. A tudományos kutatók nem találták egy valószínűsíthető okát a betegségnek, viszont egyetértés látszik tudományos körökben is az életmód befolyásoló hatásáról. Érdemes ezen elgondolkoznunk és törekedni az egészségesebb életre!

Bátorító üdvözlettel:

Kovács Dóra
alapítványi kurátor

 
 

Csakremeditáció tibeti hangtálakkal

Egy óra stresszoldás az egészségért!

Hangokat nemcsak a fülünkkel, hanem a sejtjeinkkel is képesek vagyunk érzékelni. Szervezetünk mintegy háromnegyede ugyanis víz, emiatt kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A hangtálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések hatására megnyugszunk, fölfrissülünk, többszöri kezelés után pedig erősödik immunrendszerünk, miközben a résztvevő különleges „hangfürdő” élményben részesül. A tavalyi sikerre való tekintettel havonta tartunk hangtálas meditációt. Foglalkozásvezető: dr. Máté Matild biológus, Pránanadi mester. Minden érdeklődőt szeretettel és meleg teával várunk!

Az előadás időtartama: péntek 17:00 – 18.30 óra
Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1. Kaputelefon: 14
Részvételi díj: 1.000.- Ft

A korlátozott számú helyek miatt kérjük, előre jelezze részvételi szándékát az Egészségforrás Alapítványban!

Telefonon szerdánként 10-17 óra között a 0612171360 -as számon vagy email-ben azegeszsegforras.alapitvany@gmail.com címen.

Részletek

Dátum:
május 11
Időpont:
17:00 - 18:30