Kedves Barátunk!

Előadóink nyári szabadsága miatt, programjainkra szeptembertől várjuk Önt ismét.

Alapítványunk ettől függetlenül ügyeleti időben, azaz minden szerdán felkereshető személyesen vagy telefonon, szükség esetén segítő beszélgetés is kérhető előzetes időpont egyeztetéssel.

Üdvözlettel,

Csiki Edit

• Ez az esemény elmúlt.

Csakrameditáció tibeti hangtálakkal

Csakrameditáció tibeti hangtálakkal a tavaszi megújulásért

Nem csak az otthonunkban szükséges tavaszi nagytakarítást végezni, hanem a testben és a lélekben is. Ma már újból sok ember böjtöl tavasszal, húsvét előtt. Célja a test és a lélek megtisztítása. Rendet rakunk a testünkben azzal, hogy kitakarítjuk a lerakódásokat, mérgeket, szennyeződéseket. A lélek megtisztítása is legyen alapos. A hangtálak segítségével a csakrákon keresztül tisztítjuk az energiarendszerünket, eltávolítjuk az ott lerakott negatív rezgéseket. Így valóság lesz a régi mondás: „Ép testben, ép lélek”.

Foglalkozásvezető: dr. Máté Matild biológus, Pránanadi mester. Minden érdeklődőt szeretettel és meleg teával várunk!

Az előadás időtartama: péntek 17:00 – 18.30 óra
Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1. Kaputelefon: 14
Részvételi díj: 1.000.- Ft

A korlátozott számú helyek miatt kérjük, előre jelezze részvételi szándékát az Egészségforrás Alapítványban!

Telefonon szerdánként 10-17 óra között a 0612171360 -as számon vagy email-ben azegeszsegforras.alapitvany@gmail.com címen.

Dátum:
március 23