Kedves Érdeklődő!

Alapítványunk 1989-ben alakult daganatos betegek és hozzátartozóik megsegítésére. Tevékenységünk legfontosabb területei:

• a daganatos betegeknek nyújtott támaszadás
  • a rákos betegekkel foglalkozó szakembereknek biztosított továbbképzés
  • egészségnevelő és betegségmegelőző programok
  • kiadói tevékenység.

Munkánk során döntő fontosságú az általunk megkezdett hídépítő munka az akadémikus gyógyítás és a kiegészítő terápiák között, amely annak a meggyőződésnek folyamatos hangsúlyozásán alapszik, hogy az önsegítő módszerek nem alternatívái, hanem kiegészítői a hivatalos orvoslásnak.

Az évek alatt a tevékenységünk bővült, s mára igyekszünk olyan programokat is kínálni, melyek a betegségek megelőzését, az egészség megtartását segítik.

Holisztikus személet

A programjainkban igyekszünk a holisztikus szemléletet képviselni, mely az embert testi-lelki-szellemi-érzelmi egységnek tekinti. Ezért is helyezünk nagy hangsúlyt programajánlatunkban testünk-lelkünk-szellemünk ápolására, remélve, hogy ezzel megelőzhetjük a betegségek kialakulását, illetve az alternatív gyógymódok segítségével kezelhetjük  önmagunkat.

Oldalunkon feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben folyamatosan küldjük a tanfolyamokkal és más programokkal kapcsolatos híreket.

Kérjük, hogy segítsd programjaink terjesztését! Köszönjük ha a lap alján található ablakok segítségével elküldöd az oldalt barátaidnak!

A mielőbbi találkozás reményében üdvözlettel:

Az alapítvány munkatársai