Április 7. péntek 17 óra: Gyökeres gyógyulás, bölcs megelőzés

A rákos megbetegedés nem véletlen sorscsapás, nem is öröklött baj. Mihelyt megértjük sokrétű okait, védekezni is tudunk ellene. Meghívott vendégünk Beata Bishop maga is gyógyult beteg és így a személyes tapasztalat hitelességével világít rá a témára. A vele való találkozás azért is inspiratív, mert szemlélete, gondolkodása segíthet a saját gyógyulási út vagy az egészséges életmód kialakításában.

Április 21. péntek 17 óra: „Felszabadítani a rabot” – rejtett erőforrásaink kincsestára

Ma már tudományos cikkek adatai támasztják alá, hogy a relaxációnak komoly szerepe van a daganatos betegséggel való megküzdésben és az egészség megőrzésében. Ha relaxációs gyakorlatról hallunk, valami nagyon bonyolult, nehezen  elérhető élményre, vagy csak hosszas gyakorlással elsajátítható dologra gondolunk. Pedig a lehetőség közelebb van, mint gondolnánk – az együtt töltött két óra ennek felfedezéséhez kíván segítséget nyújtani.

Előadó: dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, pszichoterapeuta.

Az előadások időtartama: péntekenként 17:00 – 19:00 óra
Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1.
Részvételi díj: 1.000.- Ft/alkalom

A korlátozott számú helyek miatt kérjük részvételi szándékát jelezze az Egészségforrás Alapítványnál! Tel: 217-1360; vagy

E-mail: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com