A rákból meg lehet gyógyulni!

Előadások a gyógyulást támogató életmódról daganatos betegek és hozzátartozóik részére

Évente több százezer embert diagnosztizálnak a Földön különféle rákbetegséggel, közülük sokan elkerülhetnék a veszedelmes kórt életmódjuk változtatásával. Tudja-e, kedves Olvasó, hogy a legújabb kutatások eredményei szerint a 12 leggyakoribb rákbetegség kialakulásának esélye közel 40%-kal csökkenthető megfelelő táplálkozással, rendszeres testmozgással és az alkohol mellőzésével? Mindeközben a legtöbb ember ma még mindig azt hiszi, hogy a rák kialakulása sorsunk elkerülhetetlen része, pedig ez nem így van. Fontos tehát megértenünk, hogy mi minden okozhat rákbetegséget és mi minden segítheti a gyógyulást!

Ha változtatunk a rákkal kapcsolatos hiedelmeinken, legyőzzük félelmünket és aktív szerepet vállalunk egészségünk megőrzésében vagy helyreállításában, jobb eséllyel nézhetünk a jövőbe. Igaz, hogy mindez nem jelent 100 %-os garanciát, viszont legalább tudjunk a kockázati tényezőkről és a gyógyulást támogató lehetőségekről.

Tapasztaljuk, hogy sok út vezet a gyógyuláshoz, és mindenkinek magának kell megtalálnia a számára megfelelőt. Bátor, egészségtudatos magatartásra biztatunk mindenkit! Programjainkon a szemléletváltáshoz szeretnénk használható ismereteket, tapasztalatokat biztosítani.