2017. március 17. péntek 17 óra: KEVESEBB VEGYSZER A HÁZTARTÁSBAN

A RÁKBÓL MEG LEHET GYÓGYULNI!

Előadások a gyógyulást támogató életmódról daganatos betegek és hozzátartozóik részére az Egészségforrás Alapítványban
1092 Budapest, Ráday u. 37. III./1.

Évente több százezer embert diagnosztizálnak a Földön különféle rákbetegséggel, közülük sokan elkerülhetnék a veszedelmes kórt életmódjuk változtatásával. Tudja-e, kedves Olvasó, hogy a legújabb kutatások eredményei szerint a 12 leggyakoribb rákbetegség kialakulásának esélye közel 40%-kal csökkenthető megfelelő táplálkozással, rendszeres testmozgással és az alkohol mellőzésével? Mindeközben a legtöbb ember ma még mindig azt hiszi, hogy a rák kialakulása sorsunk elkerülhetetlen része, pedig ez nem így van. Fontos tehát megértenünk, hogy mi minden okozhat rákbetegséget és mi minden segítheti a gyógyulást!

Ha változtatunk a rákkal kapcsolatos hiedelmeinken, legyőzzük félelmünket és aktív szerepet vállalunk egészségünk megőrzésében vagy helyreállításában, jobb eséllyel nézhetünk a jövőbe. Igaz, hogy mindez nem jelent 100 %-os garanciát, viszont legalább tudjunk a kockázati tényezőkről és a gyógyulást támogató lehetőségekről.

Tapasztaljuk, hogy sok út vezet a gyógyuláshoz, és mindenkinek magának kell megtalálnia a számára megfelelőt. Bátor, egészségtudatos magatartásra biztatunk mindenkit! Programjainkon a szemléletváltáshoz

szeretnénk használható ismereteket, tapasztalatokat biztosítani.

2017. március 17. péntek 17 óra: KEVESEBB VEGYSZER A HÁZTARTÁSBAN

Környezetünkben naponta rengeteg vegyszerrel érintkezünk. Ezek külön-külön nem veszélyesek az egészségvédő jogszabályok szerint, valójában azonban senki nem tudja biztosan, hogy pl. csak a háztartásunkban használt tisztítószereknek, kozmetikumoknak, festékanyagoknak, stb. az együttes hatása mennyire egészségkárosító. A reklám elhiteti velünk, hogy a modern tisztítószerek garantálják otthonunk tisztaságát, pedig valójában a sok vegyi anyag helyett használhatnánk az egészségre kevésbé káros, hatékony, környezetbarát és olcsó ökotisztítószereket is. Ha fontos családod és saját egészséged, ha érdekel, hogyan változtass, akkor érdemes ezt az előadást meghallgatni! Vendégünk: dr. Jánosik Zsuzsa környezetvédő, biokonyhász.

Az előadás időtartama: péntek 17:00 – 19:00 óra
Helyszín: Egészségforrás Alapítvány, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1.
Részvételi díj: 1.000.- Ft

A korlátozott számú helyek miatt kérjük, előre jelezze részvételi szándékát az Egészségforrás Alapítványban! Tel/fax: 217-1360; mobil: 06-20-226-98-80 vagy E-mail: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com